Promotii Stefan Optic

Stefan Optic » Promotii

Ofertele verii

oferta ochelari filtru PC

Lentile protectie PC - 467 lei perechea

Protejeaza-ti ochii de influenta daunatoare a luminii albastre emisa de ecrane - PC, laptop, telefon cu lentile premium la pret promotional doar in magazinele Stefan Optic.

oferta ochelari progresivi

Lentile Cadou la rame de colectie

Vino in magazinele Stefan Optic si alege oricare din ramele de colectie - Tommy Hilfiger, Guess, Emporio Armani, Ray Ban iar noi iti punem lentle cu dioptrii si anteriflex cadou . Pretul ramelor de colectie porneste de la 350 lei.

Oferte servicii optica medicala si oftalmologie

consult optometrie

Consult optometrie GRATUIT

Consult complet optometrie pentru stabilirea dioptriilor, compus din refractometrie computerizata, determinare dioptrii de corectie, prescriptie reteta ochelari de vedere sau lentile de contact.

consult oftalmologic stefan optic

Consult oftalmologic  160 100 lei

Consultul oftalmologic include examinarea biomicroscopia a ochiului (inclusiv fundul de ochi), masurare tensiune intraoculara, refractometria computerizata, determinarea dioptriilor, prescriptie ochelari de corectie.

Oferte ochelari pensionari

Pachet ochelari cu Antireflex - 204 lei

Pachetul ochelari cu Antireflex include: stabilirea dioptriilor (daca nu exista reteta), rama ochelari la alegere (dintre cele participante la promotie) si lentile monofocale cu tratament antireflex.

Pachet ochelari Heliomati- 356 lei

Pachetul ochelari Heliomati include: stabilirea dioptriilor (daca nu exista reteta), rama ochelari la alegere (dintre cele participante la promotie) si lentile monofocale cu tratament fotocromatic si antireflex.

Carduri Cadou optica medicala Stefan Optic - in curand!