Ochelari de vedere

Ochelarii de vedere sunt cel mai important produs pe care il ofera centrele noastre de optica medicala. Acestia au rolul de a corecta deficientele de vedere naturale sau dobandite si sa imbunatateasca vederea. Deficientele de vedere sunt diverse, de aici si gama de ochelari de vedere: de apropiere, de distanta, pentru calculator, de citit, fotocromatici, progresivi, degresivi, etc. Fiecare tip de ochelar de vedere abordeaza o anumita afectiune a vederii, iar unii dintre acestia amelioreaza chiar mai multe simultan.

ochelari de vedere pentru aproape

Ochelari pentru aproape

Asa cum le spune si numele, ochelarii pentru aproape sunt destinati persoanelor a caror vedere este deficitara la distanta mica.

ochelari de vedere pentru distanta

Ochelari pentru distanta

Vederea buna la distanta a fost dintotdeauna considerata o calitate. Cu ochelarii potriviti este posibila aproape tuturor.

Ochelari pentru calculator

Utilizarea indelungata a calculatorului necesita utilizarea unei protectii adecvata fata de lumina albastra daunatoare emisa de ecran.

Ochelari pentru citit

O data cu inaintarea in varsta (40+ ani) cititul textelor pune probleme multora dintre noi, desi vederea la distanta nu sufera modificari.

Ochelarii sunt alcatuiti din doua componente principale: ramele si lentilele de ochelari. Desi lentilele sunt cele care indeplinesc misiunea ochelarului – corectarea vederii deficitare, rolul ramelor este unul foarte important. Ramele pentru ochelari sustin lentilele in pozitia optima pentru focalizarea corecta a imaginii (distanta fata de ochi, distanta interpupilara). Tot ramele sunt responsabile de asigurarea confortului pe termen lung in purtarea ochelarilor, determinand gradul de adoptie a ochelarilor de corectie.

Ramele de ochelari sunt in acelasi timp si un accesoriu de moda prin care purtatorii isi exprima personalitatea, ii asorteaza stilului vestimentar. Prin diversificarea materialelor din care sunt fabricate si a paletei largi de culori, fiecare om isi poate gasi perechea potrivita de ochelari. Nu ezitati sa apelati la sfatul specialistilor Stefan Optic pentru alegerea corecta a ramelor pentru ochelari.

rame metalice ochelari de vedere

Ochelari cu rame metalice

Se remarca prin finete - bratele si cadrul sunt subtiri si prin rezistenta data de metalul din care sunt fabricate.

rame din plastic ochelari de vedere

Ochelari cu rame din plastic

Sunt rame usoare care pot avea o multitudine de forme si o infinitate de culori si combinatii ale acestora.

rame mixte plastic-metal ochelari de vedere

Ochelari cu rame din metal si plastic

Imbina armonios cele doua materiale, mixeaza caracteristicile lor principale intr-un produs inedit, nou.